divendres, 14 de novembre del 2014

Tony Lara premiat per col·laboració a 'Portella'

El Premi Pirene es declara desert però el jurat atorga tres accèssits

El Premi Pirene es declara desert però el jurat  atorga tres accèssits
El jurat del premi Pirene de periodisme interpirinenc ha decidit declarar desert tant la modalitat de reportatge de premsa escrita com la de reportatge audiovisual. Els integrants del jurat han acordat, no obstant, l’atorgament de tres accèssits de 750 euros en cadascuna de les categories.
 El jurat de la dinovena edició del premi Pirene, dotat pel gabinet de Comunicació del Govern, ha estat format per Mònica Bordas, Albert Roig i Esther Jover. Hi han optat un total de 28 treballs, dels quals 23 són de premsa escrita i 5 audiovisuals de ràdio i televisió.
En premsa escrita, el reconeixement ha estat per a:

-El reportatge “Jeu de pistes. Dossier ours”, de Patrice Teisseire-Dufour, publicat a la revista Pyrénées Magazine de setembre-octubre del 2013, que destaca per la seva redacció àgil i amena, amb l’experiència viscuda pel periodista en primera persona, i per tractar un tema sensible al llarg dels Pirineus, la reintroducció de l’ós.
-El reportatge “Un país d’actors”, de Tony Lara Sánchez, publicat a la revista Portella de primavera del 2014, pel retrat del panorama teatral andorrà des de la seva visió artística mitjançant unes fotografies originals i de molta qualitat en què Lara utilitza la fórmula de l’street art.
En la modalitat d’audiovisual, l’accèssit ha anat a parar a:
-El reportatge “Soldeu-El Tarter 50 anys, el motor d’un país”, d’Antoni Ubach Guàrdia (Segarra&Terés), emès per Andorra Televisió. Com a testimoni d’una època, el reportatge mostra una compilació interessant d’imatges antigues i d’entrevistes a protagonistes directes o indirectes que mostren el naixement i evolució d’una de les estacions d’esquí més destacades del Pirineu. El membre del jurat Albert Roig va abstenir-se per incompatibilitat professional en la votació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada