divendres, 14 de novembre del 2014

Tony Lara guanya accèsit al premi Pirena per fotoreportatge a 'Portella'

CULTURA

El Pirene queda desert

El fotoperiodista andorrà Tony Lara rep un accèssit per l'obra "Un país d'actors" publicat a Portella

 11/11/2014
El jurat del premi Pirene de periodisme interpirinenc ha decidit declarar desert tant la modalitat de reportatge de premsa escrita com la de reportatge audiovisual. Els integrants del jurat han acordat, no obstant, l’atorgament de tres accèssits de 750 euros en cadascuna de les categories.
En premsa escrita, el fotoperiodista andorrà Tony Lara ha estat reconegut pel reportatge “Un país d’actors”, publicat a la revista Portellade primavera del 2014. El jurat ha valorat "el retrat del panorama teatral andorrà des de la seva visió artística mitjançant unes fotografies originals i de molta qualitat en què Lara utilitza la fórmula de l’street art".
És la primera vegada que es premia el treball d'un fotoperiodista al Pirene. Lara es mostra molt satisfet pel guardó "tenint en compte que el reportatge només es basa en imatges".

Lara es mostra molt emocionat amb la recepció del guardó, el primer per a un fotoperiodista
L'altre accèssit en aquesta categoria ha recaigut en el treball“Jeu de pistes. Dossier ours”, de Patrice Teisseire-Dufour, publicat a la revista Pyrénées Magazine de setembre-octubre del 2013 centrat en la reintroducció de l’ós bru.
En la modalitat d’audiovisual, l’accèssit ha anat a parar al reportatge“Soldeu-El Tarter 50 anys, el motor d’un país”, d’Antoni Ubach i emès per Andorra Televisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada