dijous, 17 de maig del 2012

Portella, finalista dels XIII premis APPEC


Ja quasi se’ns oblidava...




El passat 29 de febrer vam baixar a Barcelona per assistir a la celebració de la Nit de les Revistes en Català, la cerimònia en què es feia lliurament dels XIII Premis APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català). Encara que Portella no va resultar guanyadora en cap de les mencions, sí que vam quedar finalistes en la modalitat de millor nova publicació, que va guanyar la nova revista 440 Clàssica, del grup Enderrock.








Tenint en compte la qualitat de la resta de participants, i de la guanyadora, a tots els membres del Col·lectiu Portella ens alegra poder compartir amb tots els nostres amics i col·laboradors aquest tercer reconeixement, concedit per una entitat de gran solvència a Catalunya. Ve a sumar-se al Premi Tristaina de Periodisme de la Nit Literària del Cercle de les Arts i les Lletres d’Andorra (2011) i al Premi Arts Andorra de disseny gràfic en la modalitat de publicacions periòdiques (2011).


En dos anys i escaig de vida, i tres números publicats fins al moment, no us amagarem que ens satisfà molt gaudir d’un nou reconeixement que, a més, ens permet anar presentant les arts i les lletres del Principat més enllà del nostre entorn geogràfic més immediat. Ens ajudarà molt en aquesta tasca formar part de l'APPEC, de la qual som socis des d'aquest mes de maig.


Ja tenim quasi llest el número 4 de Portella, i us el presentarem el dia 31 de maig, dijous, a les 21:30, al Califa Pub, a Escaldes. En uns dies us expliquem més coses al respecte...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada