dilluns, 2 de desembre del 2013

Info sobre el núm. 7 de 'Portella' a Agenda.ad

Presentació del número 7 de la revista Portella
Afegeix:
  
Comparteix:
   
Dimarts, 3 de desembre del 2013
Escaldes-Engordany

Isabelle Sandy al port d'Envalira

El volum conté el dossier ‘Isabelle Sandy: l’Andorra d’aram’, dins del qual Dúnia Ambatlle, Imma Tor, Michèle Gazier, Jean-Claude Chevalier, Sylvain Athiel i Joan Peruga ens apropen, des de perspectives diverses, a la novel·la Andorra o els homes d’aram i a la seva autora. Tot això, il·lustrat amb fotografies inèdites i obra gràfica original de Joan Xandri.
En aquest número de Portella, Emma i Susanna Herrador ofereixen un retrat fresc de la coreografia dels sentiments de la ballarina Rosa Mari Herrador. Maria Jesús Lluelles i Tony Lara signen respectivament un escrit i unes imatges que són una invitació a visitar l’exposició "Camins per al progrés" al Museu de l’Electricitat. Javier Balmaseda, Samantha Bosque i Fiona Morrison mostren les seves creacions per a la Biennal de Venècia acompanyats per Ermengol Puig. Salvador Macip, amb la il·lustradora Paula Bonet, narra les seves experiències andorranes. I Francesc Fuguet contempla els paisatges d’ara i els que va captar la càmera de Joaquim de Riba mentre manté un intercanvi epistolar impossible, de 1891 a 2013, a propòsit de les valls d’Andorra, amb el seu convilatà alcoverenc Josep Aladern.

Presentació de l’exemplar al públic assistent, parlaments i passi de l’adaptació cinematogràfica homònima de la novel·la Andorra ou les hommes d’airain d’Isabelle Sandy, producció francesa de 1942 dirigida per Émile Couzinet i protagonitzada per Jany Holt i Jean Chevrier.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada