dimarts, 15 de novembre del 2011

'Portella' 3 al DdA

PUBLICACIONS

‘Portella’, tercer número i amb voluntat d’ampliar territori

El col·lectiu que l’edita i dóna nom es planteja la distribució fora del país




Redacció - Andorra la Vella - 15/11/2011


El col·lectiu Portella es planteja ampliar les fronteres i començar la distribució de la revista que edita, que arriba al número tres, fora de les fronteres del país.
Un repte complicat, admet Manel Gibert, però que se senten capacitats per afrontar en no massa temps. Especialment ara que acaben de ser avalats per un parell de reconeixements. Caldria, però, incrementar la tirada de la publicació.
Gibert es mostra encantat amb els premis que la publicació acaba de rebre les últimes setmanes –el Tristaina de periodisme i el de disseny gràfic en el marc del cartell Arts Andorra–, un “estímul” per seguir amb “una aventura complicada”. A la qual ara voldrien donar un impuls i començar a distribuir-la fora de les fronteres del país. Aleshores, es plantejarien ampliar la tirada, que s’ha estabilitzat en 800 exemplars (el primer número va ser de 1.200).  La resposta del públic fins ara, assegura Gibert, ha estat bona. La publicació compta amb una subvenció del Govern, de 10.000 euros. El tercer número de la revista Portella, de periodicitat semestral, es presentarà demà, en dos actes:  el primer està previst per a les set de la tarda, al Col·legi d’Arquitectes, mentre que al vespre se celebrarà al pub Luxúria, a Andorra la Vella.

1 comentari: