divendres, 12 de desembre del 2014

La gastronomia dels Pirineus centra el número de 'Portella' ("El Periòdic d'Andorra")

Cultura / Dimecres, 10 Desembre 2014 

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


El número de tardor de la revista Portella es presentarà demà a les 19h, al vestíbul de l'Hotel Plaza d'Andorra la Vella. El número 9 de la revista Portella Andorra Lletres Arts dedica el dossier central a les tradicions alimentàries i gastronòmiques d'Andorra. Durant l'acte de presentació el xef de postres Guille Cervera elaborarà les postres Portella, especialment concebudes per assaborir les muntanyes. D'aquesta edició destaca, també, el monogràfic consagrat al poeta Joan Vinyoli, l'entrevista a Perico Pastor, la carpeta a l'artista plàstic Ahmed Keshta o l'assaig sobre Esteve Albert, entre altres continguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada